Ремонт на автоматични перални 0888999715

Сервиз за ремонт и монтаж на автоматични перални

0877707470 – Сервиз за ремонт и монтаж на автоматични перални „Indesit“ и „Whirlpool“ – Пловдив

Специализиран сервиз за ремонт и монтаж на автоматични перални: Аристон, Зануси, АЕГ, Урпул, Бош, Сименс, Индезит, Горене. Доставка на перални машини втора употреба и оригинални резервни части по желание на клиента. В удобно за клиента време и без почивен ден!!! Бързо изпълнение на постъпилите заявки на тел.0877707470 до един час от подаването им!!!

0892394939 – Ремонт и монтаж на автоматични перални „Зероват“ и „Зануси“ – Пловдив

Ремонт и монтаж на всички видове автоматични перални. Доставка на оригинални резервни части по желание на клиента. В удобно за клиента време и без почивен ден!!! Бързо изпълнение на постъпилите заявки от дългогодишни специалисти в бранша. Не се доверявайте на самозвани майстори а се доверете на професионалисти тел. 0892343034

0895364536 – Ремонт и монтаж на автоматични перални „Индезит“ и „Аристон“ – Пловдив

Специализиран сервиз за ремонт на – автоматични перални, бойлери, съдомиялни, сушилни, готварски и микровълнови печки и друга бяла техника. Квалифицирани специалисти с дългогодишна практика в бранша ще отстранят всеки възникнал проблем с Вашият уред.

А при необходимост от цялостна профилактика ще го транспортират до сервизната база. Бързо отзоваване при постъпила заявка на тел.0895364536 във всеки един час от деня. Работим в събота и неделя в гр.Пловдив и областта.

0892343034 ‘Астрийд’ сервиз е специализиран за ремонт на автоматични перални ‘ Канди’ и ‘Индезит’

 • Aристон
 • Aтлантик
 • Горене
 • Дипломат
 • Доминатор
 • Елдоминвест
 • Фламина
 • Матев
 • Teси
 • Thermex
 • Светльо Шишков
 • Stiebel Eltron
 • АСТРИТ –  СЕРВИЗ, извършва и абонаментно поддържане на всички домакински уреди на детски градини, ресторанти, столове за бързо хранене, скари, пекарни и професионални печки с 6 и повече котлони. Работим без почивен ден и в удобно за клиентите време. Разполагаме със собствен транспорт и при необходимост вземаме повреденият уред и Ви го връщаме ремонтиран и с гаранция!!!! Не се колебайте и на нас се обадете за всякакви проблеми с Вашите уреди. Телефон за заявки 0895349334. Обявата е валидна за гр.Пловдив и цялата област.

0892397939 Специализиран сервиз на ‘Беко’ и ‘Фагор’-Пловдив

Извършваме ремонт на електрически бойлери,автоматични перални,микровълнови,готварски и акумулиращи печки,съдомиални,смяна на контакти и ключове за осветление и др. в Пловдив и областта. Разрешаването на Вашите проблеми извършваме на място в определено от Вас време. Реагираме по най-бързия начин, защото напълно осъзнаваме вашите нужди и потребности. Подхождаме към всяко наше начинание с бързина, професионализъм и съобразени цени. Винаги може да се разчита на нас когато имате нужда от професионален подход и качествено изпълнение на възложената ни задача в сферата ремонт на бойлери. Извършваме всякакъв ремонт на бойлери с всякакъв обем и мощност в Пловдив и областта тел.0892397939

Продаваме платки и ел.двигатели и люкове за автоматични перални ‘Индезит’ и ‘Аристон’ -Пловдив

Сервиз ‘Астрит’  предлага  резервни части за автоматични перални- ел.двигатели, люкове, платки, предни панели, помпи, пружини за казани, програматори за марките-‘Индезит’,’Аристон’,’Самсунг’,“Беко’ ,Daewoo’, ‘LG’, ‘Силтал’ ,’Урпул’ и ‘Горене’.За повече информация на тел.0888999715. Единственият сервиз в града които работи в събота и неделя без почивен ден !!! Обявата е валидна за гр.Пловдив и областта.