СЕРВИЗ „АСТРИД“ – РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Сервиз за ремонт и монтаж на всички марки и модели бойлери, перални, готварски, микровълнови, акумулиращи печки , съдомиялни, сушилни и радиатори.

ЗАЩО ДА СЕ СПРЕТЕ НА НАС?

– Ние се стремим да дадем професионален и бърз отговор на заявката Ви. Услугите ни са качествени и с дълъг гаранционен срок.

– На разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата! Потърсете ни, когато Ви е нужен професионален електротехник!

 Повече от 35 години стаж. Качествени ремонти, бърза реакция и коректност при отстраняване на проблемите. За ремонта на всеки домашен електроуред – пералня, бойлер, готварска, микровълнова и акумулиращи печки , фурна за вграждане. Вие получавате гаранция и бивате обслужвани на място. Ако повредата налага електроуреда да бъде тестван и ремонтиран в сервизната база, с това се занимаваме НИЕ. Вземаме уреда от вашият адрес и ВИ го връщаме ремонтиран и с гаранция. Техниците ни ще ВИ посетят до един час от постъпването на Вашата заявка.

 

НАШИТЕ ПРИОРИТЕТИ

– КЛИЕНТИТЕ
Нашият бизнес се базира на изграждане и поддържане на дългосрочни и коректни отношения с клиентите ни.

– КАЧЕСТВО
Ние предлагаме ел услуги от най-високо качество.Стремим се непрекъснато да повишаваме удовлетвореността на клиентите ни от нашите услуги.

– НАШИЯТ ЕКИП
Професионалисти!

Ние сме професионални и отговорни електротехници и предлагаме качествени ел.услуги във всеки квартал на Пловдив и областта. Ще се отзовем незабавно на посочения адрес. Ние сме винаги коректни към клиента и неговите изисквания. Работим както с частни лица, така и с клиенти от бизнеса. Използваме качествени материали и притежаваме собствена техника. Ако спешно Ви е нужен опитен електротехник, потърсете ни! Работим по спешни случаи, малки повреди и мащабни проекти.

 

Сервиз ‘Аstrid’ е водещ сервиз в ремонта на битови електроуреди, а също така и надежден партньор за клиенти от гр. Пловдив и областта. Разполагаме със собствен транспорт за ремонт и доставки на стоки до нашите клиенти. През годините успяхме да изградим репутация на компетентен и отговорен сервиз, имидж, който ни направи един от най-квалифицираните техници и доставчици на оригинални резервни части на водещите брандове за електрически уреди в Пловдив и региона.