Специализиран сервиз за ремонт , монтаж и доставка на нови бойлери от всички марки и модели

Топлата вода в бойлера свършва бързо!!!!

Смяна на тръба на топлата вода на бойлер

Когато бойлера ви загрява нормално, включва и изключва терморегулатора и температурата показва, че всичко е наред, а топлата вода свършва много бързо то имаете проблем с бойлера.

В описаният, по-горе случай не водата свършва бързо, а бойлера не я използва. Топлата вода е вътре в бойлера и е толкова загряла, колкото е необходимо, но в тръбата на топлата вода нахлува студена вода.

Когато имате такъв проблем с вашият бойлер трябва да проверите колко бързо загрява бойлера от момента в които започва да тече студена вода. Ако загрява необичайно бързо въпреки, че източвате голямо количество през топлата вода, стрелката на уреда отчитащ температурата е застанал в едно положение проблема е потвърден и бойлера има нужда от нова тръба на топлата вода. Интересно е как засмуква студена вода?

Тръбата на топлата вода се намира вътре във водосъдържателя на бойлера и продължава през цялата му дължина до най-високата точка на водосъдържателя, от където засмуква топла вода. Тръбата за топлата вода служи за поемане на топла вода от най-високата част на водосъдържателя, където и водата е най-топла. През тръбата на топлата вода се отвеждаа и въздуха от водосъдържателя при пълнене на бойлера.

Тръбата на топлата вода преминава близо до нагревателя и през годините работната температура на нагревателя уврежда тръбата за топлата вода. Така с течение на времето тръбата се пробива и започва да засмуква вода от долната част на бойлера, а там водата е студена. Така засмуканата студена вода се озовава в тръбата за топлата вода, а топлата вода си остава горе и не се използва. Тръбите за топлата вода при различните бойлери са от различен материал. При някои са пластмасови, а при други метални. Металните тръби също се пробиват. Най-устойчиви тръби са тръбите от неръждаема стомана и на практика те не се пробиват.

Нашият сервиз за ремонт на бойлери   извършва смяна на тръбата за топла вода на бойлери Теси, бойлери Елдом, бойлери Дипломат, бойлери Stiebel Eltron , бойлери Матев и други марки и модели бойлери на място. След смяната на тръбата проблема със „топлата вода в бойлера свършва прекалено бързо“ се приключва. Топлата вода в бойлера свършва бързо?
Сменяме тръби на топлата вода с PVC тръби и с тръби от неръждаема стомана.

Оторизиран сервиз за ремонт и монтаж на бойлери

0899670858 – Специализиран сервиз за ремонт на бойлери „Елдом“ – Пловдив

Ремонта и монтаж на бойлер вече не са свързани със загуба на време и търсене на майстори.Нашият съвет е да не се занимавате с нещо, което не е във вашата сфера на дейност, а да се доверите на професионалистите по ремонт на бойлери, които знаят как най – добре и бързо да отстранят проблема.Само с едно обаждане на тел.0899670858 в рамките на един час нашите техници ще Ви посетят и ще монтират новият уред или ще ремонтират старият.Доставка на нов бойлер по желание и избор на клиента.В удобно за Вас време и без почивен ден!Обявата е валидна за гр.Пловдив и областта

Сервизен център на бойлери „Матев“ – Пловдив

Специализиран сервиз за ремонт по домовете на електро домакински уреди -бойлери,автоматични перални, съдомиални,сушилни,готварски и микровълнови печки, радиатори. Фирмите, предлагащи ремонт на бойлери Пловдив не са малко, но за да сте сигурни в избора си е добре да поразпитате близки и познати, които са имали такъв проблем преди вас или да поразгледате внимателно предлаганите от фирмите за ремонт на бойлери услуги и да сравните цените, на които извършват услугата. Насочете се към утвърдена компания, която има изградена структура и разполага с обучен екип от специалисти, които да отстранят проблема ви бързо, качествено и на професионално ниво. Нашата фирма ‘Астрийд’ разполага точно с такива специалисти които ще решат проблемът Ви по най-бързият и качествен начин. Смяна на контакти и ключове за осветление. Осигурява транспорт от сервиза до клиента и обратно. Доставки на нов бойлер по желание на клиента и оригинални резервни части. Бързо отстраняване на повредите за контакт тел.0877255195

0888999715 – Специализиран център за ремонт и монтаж на бойлери „Дипломат“ – Пловдив

Специализиран сервиз за ремонт по домовете на ел.домакински уреди – бойлери, автоматични перални, съдомиални, сушилни, готварски и микровълнови печки. Бъдете креативни и модерно мислещи хора и оставете ремонта на бойлери на професионалистите, които знаят как най–добре, качествено и бързо да се справят с проблема Ви. Така освен, че ще си спестите огромните главоболия и притеснения, че някоя част няма да пасне или пък че не можете да отстраните проблема, но и ще спестите пари, тъй като фирма „Астрит“ извършва ремонт на бойлери и техниците ни са наясно с всяка една система и могат да отстранят аварията до минути. Постоянна връзка на сервиза с централните сервизи и дистрибутори. Доставки на резервни части по каталог. Най-БЪРЗОТО отстраняване на повредите. Най-НИСКИ цени в целия регион. 95% от услугите се отстраняват в дома на клиента!!!!За контакт тел. 0888999715 за гр.Пловдив и областта.